Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Δυο χρόνια θητεία Προέδρου κου Παπαδάτου 

Αγαπητά Μέλη & Φίλοι της Εστίας,

 

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης με αφορμή την συμπλήρωση 2 ετών από την ανάληψη καθηκόντων του Προέδρου του Δ.Σ. από τον κ. Παπαδάτο Ιωάννη, επιθυμεί να εκφράσει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ!» στα Μέλη και τους Φίλους της για την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση στο έργο του Σωματείου.

Τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων ετών είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Η νέα πνοή που φύσηξε στην ΕΣΤΙΑ έφερε μαζί της παλιούς φίλους και νέους υποστηρικτές, θαυμαστές της Κιβωτού Πολιτισμού που μαζί της οραματίζονται ένα μέλλον με λαμπρές προοπτικές για την ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης.

Τα προβλήματα ήταν και παραμένουν πολλά αλλά όχι ανυπέρβλητα. Η δουλειά ήταν και είναι επίμονη και διαρκής και τα αποτελέσματά της θεαματικά. 

Συνοπτικά αναφέρουμε την τεράστια επιτυχία των εκδηλώσεών μας που ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε για εμάς καθώς στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε το πολιτιστικό επίπεδο ψηλά! Στις εκδηλώσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται επιστημονικές ημερίδες - ομιλίες, πλήθος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων, παρουσιάσεις βιβλίων και βραβεύσεις εντύπων με μικρασιατικό περιεχόμενο, καθώς και τόσες άλλες δράσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, που με βάση την επισκεψιμότητα και τα σχόλια του κοινού συνέθεσαν 2 εξαιρετικά επιτυχημένα έτη.



Ο κύκλος των επιμορφωτικών μας μαθημάτων βρήκε τεράστια απήχηση και είχε αθρόα συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους Φίλους. Επίσης, η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Ωνάση ανανεώθηκε και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Η αναγέννηση του Σωματείου μας είναι γεγονός, η Εστία μας έχει βάλει πλώρη για τα «μεγάλα» και σ’ αυτό το ταξίδι στην ιστορία, στις παραδόσεις και στον πολιτισμό σας θέλουμε όλους μαζί μας, και όπως συχνά ο ίδιος τονίζει....Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοπή Πίτας ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμυρνης 2018

Μια μοναδική μουσική βραδιά με νοσταλγικές νότες από την αγαπημένη μας Ιωνική Γη απήλαυσαν τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, επ’...