Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Πίτας ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμυρνης 2018

Μια μοναδική μουσική βραδιά με νοσταλγικές νότες από την αγαπημένη μας Ιωνική Γη απήλαυσαν τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, επ’ ευκαιρία της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της.  


Την βραδιά έντυσαν με τις μελωδικές φωνές τους, δύο αστέρια της Λυρικής Σκηνής, ο Βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης με την Σοπράνο Λητώ Μεσσήνη. Στο πιάνο, τους συνόδευσε ο Πάνος Λουμάκης. 

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η μουσική παρουσίαση του νέου καθηγητή πιάνου της ΕΣΤΙΑΣ, του καταξιωμένου Πιανίστα Μάνου Κιτσικόπουλου.

Την μουσική αυτή υπερπαραγωγή απήλαυσαν πάνω από 700 Μέλη και Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ταξίδεψαν με τις μελωδικές φωνές των ερμηνευτών. 

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησαν Ιερείς της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης, οι οποίοι μετέφεραν τις θερμές ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών για μια ευλογημένη και ειρηνική χρονιά. 


Σε όλους μοιράστηκαν, όπως κάθε χρόνο, τα παραδοσιακά «αετάκια» μαζί με τις καλύτερες ευχές του Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης κ. Ιωάννη Παπαδάτου και των Μελών του Δ.Σ. για μια χρονιά γεμάτη με υγεία και αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοπή Πίτας ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμυρνης 2018

Μια μοναδική μουσική βραδιά με νοσταλγικές νότες από την αγαπημένη μας Ιωνική Γη απήλαυσαν τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, επ’...